Goede Doelen

Wij als organisatie van de ,,Ronde van Heijplaat’’ voelen het als onze plicht om naast het sportieve gebeuren ons in te zetten voor deze strijd die kleine kinderen moeten leveren tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Wij gaan  onze overgebleven ,,centjes’’ ruimhartig doneren aan deze twee onderstaande stichtingen:

Het verhaal van Kika

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Stichting Rotterdam fund racers

De Stichting Rotterdam Fund Racers is voortgekomen uit meerdere Alpe d’HuZes deelnames van enkele vrienden en bevriende relaties uit het Rotterdamse bedrijfsleven. Speerpunt blijft de jaarlijkse deelname aan Alpe d’HuZes. Nieuw is dat er ook Fundraising acties georganiseerd zullen worden ten bate van KWF èn zelf gekozen (lokale) doelen.


SPEERPUNT

Speerpunt van de Stichting Rotterdam Fund Racers blijft de jaarlijkse deelname aan Alpe d’HuZes, maar nieuw is dat er ook Fund Raising acties georganiseerd zullen worden ten bate van zelf gekozen kleinschaligere lokale doelen of dito doelen waarvoor individuen en/of organisaties uit de regio Rotterdam-Rijnmond kunnen pitchen.